volāre

Pēc divu stundu riteņbraukšanas svētdienas vakarā, manī atgriezās dzīvesprieks. Pirmdienā lekcijas man nebija, bet aizgāju pie savas super-visores parunāties par rezultātiem, tālākajiem darbiem. Tad biki uzspēlēju volejbolu, lai vakarā daļēji uzņemtu viesus, dažādu nacionalitāšu pārstāvjus. Mana dzīvokļa biedra meitene ieradās viņu apciemot pati savā 18-tajā dzimšanas dienā. Lūk, tas nu tad bija tas labais iemesls ballītei. Sākumā centos turēt buru un rajonu, līdz pirmējais awkward bija zudis, ballīte aizgāja savās sliedēs un es varēju sākt miegoties (līdz ar to vakara turpinājums vietējā Vecrīgā bija īstas zobu sāpes, kauč beigās izturēju, nopelnīju 1 eiro  un varbūt kādu draudzību). Un, protams, kā gan bez "iemāci man savā valodā vārdu penis". Tikai franču puisis izcēlās, jo vēlējās noskaidrot kā pateikt, ka viņš ir virtuvē.
Un "voooolāare"  šoreiz neviens neprati novērtēt. nu kā lai neskumst pēc latviešiem?!


Kāda šodiena? vēla piecelšanās, brauciens pusdienās. Tad caur veikalu, lai nopirktu ūdentiņu (mājās nebija ūdens, jo ārā laboja kanalizācijas aku. Tomēr tas notika TIK zibenīgi. Koks nozāģēts, bedre, ieliek jaunos akas materiālus, aizrok bedri, visu smuki nolīdzina un prom ir). Pat vietējie pensionāri savās mazajās grupiņās sašutumu nespēja izpaust skaļi, jo gluži vienkārši nepaspēja.
Pēcāk brauciens uz universitāti, biki darbs laboratorijā. Atgriezies mājās beidzot (!) tiku ilgi kārotajā, karstajā dušā. Istabas sakārtošana, skaipošana, līdz visbeidzot arī kaut kas ķīmijai. Prieks, ka vismaz pus laba uzrakstījusies!

Tad nu - par izdevušos rītdienu. Šajā ierakstā mazāk pārdomu, vairāk up to date info.

p.s. plānoju ņemt dalību ceļojumam un Zviedrīju 3 dienu garumā.

2 komentāri:

  1. Hm... Vai tik tas ceļojums nesaucas "sea bottle"... ;)

    AtbildētDzēst
  2. rādās, ka nosaukums būs pamainījies, jo tagad to dēvē par "Pirates of Baltic sea"
    un man palika žēl naudu (~150 eiro ceļojumam uz Stokholmu, hmm, nē)

    AtbildētDzēst